Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krémová polévka z červené řepy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 127 kJ /
269 kcal
Bílkoviny8,78 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,78 g
Tuky1,37 g
– nasycené0,30 g
– nenasycené0,72 g
–– mononenasycené0,27 g
–– polynenasycené0,45 g
––– omega 30,00 g
Vláknina14,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 276 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy49,50 g
– cukry45,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 červená řepa (asi 700 g) Červená řepa čerstvá
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
800 ml 800 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 800 ml
200 ml 200 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 200 ml
mouka na zahuštění Mouka pšeničná hladká
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl (nebo polévkové koření) Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.