Nutriční hodnoty (Salát z ředkviček, rukoly a sýru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 242 kJ / 297 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,33 g |
| Tuky | 15,83 g |
| – nasycené | 9,13 g |
| – nenasycené | 6,15 g |
| –– mononenasycené | 5,08 g |
| –– polynenasycené | 1,07 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 4,17 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 1,04 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 10,67 g |
| – cukry | 6,58 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 balení 1 balení rukoly | Rukola čerstvá | 125 g |
| 4 4 větší červené ředkvičky | Ředkvička čerstvá | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| ocet balsamico (nebo citron) | Ocet balsamikový bílý | |
| 100 g 100 g strouhaného sýra (eidam) | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| nasekané slané mandličky (není nutné) | Mandle neloupané | |
| bílý pepř mletý | Pepř bílý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |