Nutriční hodnoty (Pohankový nákyp se zeleninou a bazalkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 997 kJ / 1 672 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 57,22 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 32,46 g |
| Tuky | 50,82 g |
| – nasycené | 17,55 g |
| – nenasycené | 23,66 g |
| –– mononenasycené | 18,01 g |
| –– polynenasycené | 5,65 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 42,34 g |
| Cholesterol | 1,10 g |
| Sodík | 1,51 g |
| Sůl | 3,54 g |
| Sacharidy | 194,30 g |
| – cukry | 31,80 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g loupané pohanky (pohanka – kroupa, pohankové kroupy atd. – ne lámanka) | Pohanka loupaná | 200 g |
| 200 g 200 g dýně | Dýně čerstvá | 200 g |
| 200 g 200 g cukety | Cuketa čerstvá | 200 g |
| 100 g 100 g celeru | Celer bulva čerstvá | 100 g |
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 100 g 100 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| hrst hrst čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | |
| hrst hrst sušené bazalky | Bazalka sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |