Nutriční hodnoty (Hříbková omáčka se sušenými rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 803 kJ / 1 148 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,98 g |
Tuky | 106,67 g |
– nasycené | 55,71 g |
– nenasycené | 48,71 g |
–– mononenasycené | 42,03 g |
–– polynenasycené | 6,68 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 19,20 g |
Cholesterol | 142 mg |
Sodík | 1,71 g |
Sůl | 4,20 g |
Sacharidy | 21,50 g |
– cukry | 14,30 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hříbků | Hřib čerstvý | 250 g |
4 4 sušená rajčata naložená v oleji s česnekem a bylinkami | Rajčata červená sušená v oleji | |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
200 ml 200 ml sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
špetka špetka drceného kmínu | Kmín mletý | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
sůl | Sůl mořská |