Nutriční hodnoty (Jemný kečup)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 14 582 kJ / 3 485 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 46,96 g |
| Tuky | 15,55 g |
| – nasycené | 3,62 g |
| – nenasycené | 7,94 g |
| –– mononenasycené | 2,02 g |
| –– polynenasycené | 5,92 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 124,82 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 387 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 731,70 g |
| – cukry | 658,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 kg 4 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 4000 g |
| 1,5 kg 1,5 kg jablek | Jablko čerstvé | 1500 g |
| 300 g 300 g cukru | Cukr bílý | 300 g |
| 4 4 velké cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| 150 ml 150 ml octa | Ocet lihový | 150 ml |
| 5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 5 5 hřebíčků | Hřebíček | |
| 2 lžičky 2 lžičky mleté červené papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
| 2 lžičky 2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 16 g |
| 1 lžička 1 lžička celého černého pepře | Pepř černý | 5 g |
| 4 4 polévkové lžíce soli | Sůl mořská | |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| špetka špetka zázvoru | Zázvor sušený |