Nutriční hodnoty (Štikozubec na šalvěji s bramborovo-jablečnou přílohou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 4 697 kJ / 1 123 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 86,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 75,14 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,50 g |
| Tuky | 19,94 g |
| – nasycené | 11,24 g |
| – nenasycené | 6,96 g |
| –– mononenasycené | 5,79 g |
| –– polynenasycené | 1,17 g |
| ––– omega 3 | 0,39 g |
| Vláknina | 18,80 g |
| Cholesterol | 301 mg |
| Sodík | 470 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 116,11 g |
| – cukry | 33,91 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g štikozubce | Hejk filet | 500 g |
| 150 ml 150 ml bílého vína | Víno bílé suché | 150 ml |
| 5-6 lístků 5-6 lístků čerstvé šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 2 2 větší jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| olej | Olej řepkový | |
| čerstvě mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |