Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Štikozubec na šalvěji s bramborovo-jablečnou přílohou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie4 697 kJ /
1 123 kcal
Bílkoviny86,64 g
– z toho živočišné bílkoviny75,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,50 g
Tuky19,94 g
– nasycené11,24 g
– nenasycené6,96 g
–– mononenasycené5,79 g
–– polynenasycené1,17 g
––– omega 30,39 g
Vláknina18,80 g
Cholesterol 301 mg
Sodík 470 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy116,11 g
– cukry33,91 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g štikozubce Hejk filet 500 g
150 ml 150 ml bílého vína Víno bílé suché 150 ml
5-6 lístků 5-6 lístků čerstvé šalvěje Šalvěj čerstvá
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
2 2 větší jablka Jablko čerstvé 300 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
olej Olej řepkový
čerstvě mletý bílý pepř Pepř bílý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.