Nutriční hodnoty (Vývar s kari chutí , čerstvou zeleninou a bylinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 395 kJ / 334 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,59 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,59 g |
| Tuky | 2,63 g |
| – nasycené | 0,52 g |
| – nenasycené | 1,72 g |
| –– mononenasycené | 0,30 g |
| –– polynenasycené | 1,42 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 36,51 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 383 mg |
| Sůl | 0,74 g |
| Sacharidy | 31,62 g |
| – cukry | 19,01 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3-4 3-4 kosti (odřízlé z vepřového masa) | Kost hovězí | |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
| 1-2 1-2 petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1 1 menší brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| voda | Voda | |
| libeček | Libeček čerstvý | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 1 1 čajová lžička kari koření nebo špetka muškátového oříšku | Kari | |
| 1 1 rajče pokrájené větší | Rajče červené čerstvé | 60 g |