Nutriční hodnoty (Drůbeží játra, gothaj a tvrdý sýr v sulcu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 918 kJ / 1 892 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 188,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 188,58 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 116,25 g |
| – nasycené | 45,67 g |
| – nenasycené | 62,77 g |
| –– mononenasycené | 31,27 g |
| –– polynenasycené | 31,50 g |
| ––– omega 3 | 0,91 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 2,51 g |
| Sodík | 3,98 g |
| Sůl | 9,10 g |
| Sacharidy | 22,98 g |
| – cukry | 11,38 g |
| ––– laktóza | 11,38 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| asi 400 g 400 g drůbežích jater | Játra kuřecí | 400 g |
| 200 g 200 g gothaje | Měkký salám | 200 g |
| 150-200 g 150-200 g tvrdého sýra vcelku | Sýr kravský tvrdý 30% | 175 g |
| cca 400 g 400 g vepřových kůží nebo 2-3 vepřové nožky | Vepřová kůže | 400 g |
| asi 1 litr 1 litr vody | Voda | 1000 ml |
| palice palice česneku | Česnek čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| Masox | Bujón hovězí |