Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Drůbeží játra, gothaj a tvrdý sýr v sulcu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 918 kJ /
1 892 kcal
Bílkoviny188,58 g
– z toho živočišné bílkoviny188,58 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky116,25 g
– nasycené45,67 g
– nenasycené62,77 g
–– mononenasycené31,27 g
–– polynenasycené31,50 g
––– omega 30,91 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 2,51 g
Sodík 3,98 g
Sůl9,10 g
Sacharidy22,98 g
– cukry11,38 g
––– laktóza11,38 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
asi 400 g 400 g drůbežích jater Játra kuřecí 400 g
200 g 200 g gothaje Měkký salám 200 g
150-200 g 150-200 g tvrdého sýra vcelku Sýr kravský tvrdý 30% 175 g
cca 400 g 400 g vepřových kůží nebo 2-3 vepřové nožky Vepřová kůže 400 g
asi 1 litr 1 litr vody Voda 1000 ml
palice palice česneku Česnek čerstvý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
Masox Bujón hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.