Nutriční hodnoty (Zelný salát se sušeným ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 4 477 kJ / 1 070 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,25 g |
Tuky | 28,00 g |
– nasycené | 3,37 g |
– nenasycené | 23,04 g |
–– mononenasycené | 10,43 g |
–– polynenasycené | 12,61 g |
––– omega 3 | 0,96 g |
Vláknina | 58,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 377 mg |
Sůl | 0,26 g |
Sacharidy | 145,20 g |
– cukry | 100,45 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 hlávky 1/2 hlávky bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 1500 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
3 lžíce 3 lžíce sušených brusinek | Brusinky sušené | 45 g |
2 lžíce 2 lžíce tmavých rozinek | Rozinky | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce žlutých rozinek | Rozinky | 30 g |
5 5 sušených meruněk | Dužina meruňky sušená | |
2 lžíce 2 lžíce slunečnicových semínek | Slunečnicová semínka loupaná | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce vinného nebo jablečného octa | ||
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
sůl | Sůl mořská | |
cukr | Cukr bílý |