Nutriční hodnoty (Mandarinková bublanina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 22 229 kJ / 5 313 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 75,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
| Tuky | 273,87 g |
| – nasycené | 24,14 g |
| – nenasycené | 233,10 g |
| –– mononenasycené | 164,60 g |
| –– polynenasycené | 68,50 g |
| ––– omega 3 | 20,58 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 533 mg |
| Sodík | 309 mg |
| Sůl | 0,67 g |
| Sacharidy | 628,65 g |
| – cukry | 272,25 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vajíčka | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 1 1 kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1 hrníček 1 hrníček oleje | Olej řepkový | 250 ml |
| 2 2 konzervované mandarinky nebo jiné ovoce | Mandarinka zavařená | |
| moučkový cukr | Cukr bílý |