Nutriční hodnoty (Farmářovo podzimní kuře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 114 kJ / 1 222 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,61 g |
Tuky | 86,46 g |
– nasycené | 41,88 g |
– nenasycené | 42,96 g |
–– mononenasycené | 36,22 g |
–– polynenasycené | 6,75 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 34,49 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,64 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 85,92 g |
– cukry | 58,09 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuře (nebo kuřecí stehna podle porcí) | Kuře | |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 1 vyzrálá hruška | Hruška čerstvá | 130 g |
300 g 300 g dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 300 g |
5-6 stroužků 5-6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 38.5 g |
100 g 100 g farmářské slaniny | Špek | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
country koření (koření na kuře) | Koření Argentina |