Nutriční hodnoty (Farmářovo podzimní kuře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 114 kJ / 1 222 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,61 g |
| Tuky | 86,46 g |
| – nasycené | 41,88 g |
| – nenasycené | 42,96 g |
| –– mononenasycené | 36,22 g |
| –– polynenasycené | 6,75 g |
| ––– omega 3 | 0,22 g |
| Vláknina | 34,49 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,64 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 85,92 g |
| – cukry | 58,09 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuře (nebo kuřecí stehna podle porcí) | Kuře | |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 1 vyzrálá hruška | Hruška čerstvá | 130 g |
| 300 g 300 g dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 300 g |
| 5-6 stroužků 5-6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 38.5 g |
| 100 g 100 g farmářské slaniny | Špek | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| country koření (koření na kuře) | Koření Argentina |