Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Farmářovo podzimní kuře)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 114 kJ /
1 222 kcal
Bílkoviny13,11 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,61 g
Tuky86,46 g
– nasycené41,88 g
– nenasycené42,96 g
–– mononenasycené36,22 g
–– polynenasycené6,75 g
––– omega 30,22 g
Vláknina34,49 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,64 g
Sůl4,00 g
Sacharidy85,92 g
– cukry58,09 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kuře (nebo kuřecí stehna podle porcí) Kuře
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1 1 vyzrálá hruška Hruška čerstvá 130 g
300 g 300 g dýně hokaido Dýně Hokkaidó čerstvá 300 g
5-6 stroužků 5-6 stroužků česneku Česnek čerstvý 38.5 g
100 g 100 g farmářské slaniny Špek 100 g
sůl Sůl mořská
country koření (koření na kuře) Koření Argentina

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.