Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tažený štrúdl z komunistické kuchařky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 961 kJ /
2 859 kcal
Bílkoviny70,12 g
– z toho živočišné bílkoviny12,37 g
– z toho rostlinné bílkoviny57,75 g
Tuky61,58 g
– nasycené11,42 g
– nenasycené42,52 g
–– mononenasycené13,72 g
–– polynenasycené28,80 g
––– omega 30,90 g
Vláknina52,50 g
Cholesterol 474 mg
Sodík 168 mg
Sůl0,24 g
Sacharidy479,75 g
– cukry162,51 g
––– laktóza0,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
45 dkg 45 dkg hladké mouky Mouka pšeničná hladká 450 g
160 ml 160 ml teplé vody Voda 160 ml
3 lžíce 3 lžíce slunečnicového oleje Olej slunečnicový 33 ml
2 lžičky 2 lžičky octa Ocet lihový 10 ml
1 1 velké vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
sůl Sůl mořská
10 10 větších jablek Jablko čerstvé 1500 g
strouhanka Strouhanka pšeničná
skořice Skořice ceylonská
cukr krupice Cukr bílý
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
1 1 máslo Máslo kravské 1 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.