Nutriční hodnoty (Plněná, pečená vepřová kýta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 763 kJ / 1 377 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 150,89 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 147,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,23 g |
| Tuky | 71,24 g |
| – nasycené | 12,50 g |
| – nenasycené | 53,03 g |
| –– mononenasycené | 45,19 g |
| –– polynenasycené | 7,84 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 8,98 g |
| Cholesterol | 280 mg |
| Sodík | 573 mg |
| Sůl | 1,17 g |
| Sacharidy | 12,94 g |
| – cukry | 6,16 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700 g 700 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 700 g |
| pečená rajčata | ||
| uherská klobása | Klobása | |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
| 100 ml 100 ml červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
| 100 ml 100 ml vývaru | Vývar hovězí | 100 ml |
| 50 ml 50 ml olivového oleje | Olej olivový | 50 ml |