Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dort podzimní pro pána)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie36 867 kJ /
8 811 kcal
Bílkoviny97,87 g
– z toho živočišné bílkoviny56,12 g
– z toho rostlinné bílkoviny41,75 g
Tuky644,99 g
– nasycené312,98 g
– nenasycené306,74 g
–– mononenasycené250,20 g
–– polynenasycené56,54 g
––– omega 314,32 g
Vláknina24,50 g
Cholesterol 2,38 g
Sodík 757 mg
Sůl2,34 g
Sacharidy641,53 g
– cukry443,13 g
––– laktóza29,63 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
240 g 240 g moučkového cukru Cukr bílý 240 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
150 ml 150 ml oleje Olej řepkový 150 ml
100 ml 100 ml vroucí vody Voda 100 ml
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
šlehačka Šlehačka 35%
ztužovač Ztužovač šlehačky
broskve Dužina broskve čerstvá
banán (mandarinky, jahody) Banán čerstvý
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
4 lžíce 4 lžíce cukru Cukr bílý 100 g
2 2 pudinky Puding v prášku
500 g 500 g másla Máslo kravské 500 g
100 g 100 g hořké čokolády Čokoláda hořká 40% 100 g
3 lžíce 3 lžíce vody Voda 54 ml
lžíce lžíce másla Máslo kravské
1,5 lžíce 1,5 lžíce smetany ke šlehání nebo šlehačky Smetana kravská sladká 30% 37.5 ml
gelové potravinářské barvy E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )
potahová hmota Fondán

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.