Nutriční hodnoty (Pytt i panna (Maličkost v pekáčku))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 782 kJ / 1 860 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 117,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 108,15 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,96 g |
| Tuky | 116,89 g |
| – nasycené | 49,25 g |
| – nenasycené | 53,85 g |
| –– mononenasycené | 39,28 g |
| –– polynenasycené | 14,58 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 16,85 g |
| Cholesterol | 1,49 g |
| Sodík | 2,66 g |
| Sůl | 6,25 g |
| Sacharidy | 78,85 g |
| – cukry | 11,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 7 7 brambor (vařených) | Brambor zimní | 350 g |
| 50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
| hrst hrst sušených hub | Houby sušené směs | |
| 150 g 150 g uzeniny | Párek vepřový | 150 g |
| 200 g 200 g vařeného masa (hovězí, kuřecí, vepřové) | Vepřová kýta | 200 g |
| pepř | Pepř černý | |
| 4-6 4-6 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| grilovací koření | Grilovací koření | |
| olej | Olej řepkový | |
| sterilovaná červená řepa | Červená řepa čerstvá | |
| okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| rajče | Rajče červené čerstvé |