Nutriční hodnoty (Mhamar-kuře na cibuli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 1 281 kJ / 306 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,56 g |
| Tuky | 3,42 g |
| – nasycené | 1,16 g |
| – nenasycené | 1,84 g |
| –– mononenasycené | 0,68 g |
| –– polynenasycené | 1,16 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 29,03 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 45 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 51,91 g |
| – cukry | 34,95 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 kuřecích kousků (já použila 4 stehna a 1 prso - rozkrojené na více částí) | Kuře prso | |
| 6 6 větších cibuli | Cibule čerstvá | 420 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 lžička 1 lžička mletého nového koření | Nové koření mleté | 5 g |
| 1,25 lžičky 1,25 lžičky sladké papriky | Paprika červená sušená | 1.25 g |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky mletého koriandru | Koriandr list sušený | 1.25 g |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky římského kmínu (cumin) | Římský kmín mletý | 1.75 g |
| špetka špetka skořice | Skořice ceylonská | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olivový olej | Olej olivový |