Nutriční hodnoty (Domácí vlašáček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 533 kJ / 1 083 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,62 g |
Tuky | 102,67 g |
– nasycené | 20,52 g |
– nenasycené | 75,10 g |
–– mononenasycené | 21,04 g |
–– polynenasycené | 54,05 g |
––– omega 3 | 1,02 g |
Vláknina | 3,08 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 2,32 g |
Sůl | 5,60 g |
Sacharidy | 20,18 g |
– cukry | 7,94 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
15 dkg 15 dkg měkkého salámu (junior) | Měkký salám | 150 g |
10 dkg 10 dkg majonézy | Majonéza | 100 g |
1 1 brambor | Brambor zimní | 50 g |
sterilovaná okurka | Okurka polní zavařená | |
2 lžíce 2 lžíce sterilovaného hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | 30 g |
mrkev | Mrkev čerstvá | |
celer | Celer bulva čerstvá | |
hořčice | Hořčice plnotučná | |
1 lžička 1 lžička jemného krystalového cukru | Cukr bílý | 6 g |
pepř | Pepř černý | |
ocet | Ocet lihový | |
worchestr | Worcestrová omáčka | |
sůl | Sůl mořská |