Nutriční hodnoty (Cheesecake s pomerančem a "svařákovým" želé)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 873 kJ / 4 272 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 68,19 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,33 g |
Tuky | 291,97 g |
– nasycené | 162,81 g |
– nenasycené | 105,88 g |
–– mononenasycené | 82,24 g |
–– polynenasycené | 23,64 g |
––– omega 3 | 2,62 g |
Vláknina | 4,13 g |
Cholesterol | 1,60 g |
Sodík | 879 mg |
Sůl | 2,21 g |
Sacharidy | 298,88 g |
– cukry | 220,05 g |
––– laktóza | 31,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
180 g 180 g karamelové sušenky Lotus | Sušenka | 180 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
600 g 600 g sýr Philadelphia | Sýr Philadelphia | 600 g |
140 g 140 g cukru krupice | Cukr bílý | 140 g |
3 3 celá velká vejce | Vejce slepičí | 210 g |
3 lžíce 3 lžíce pomerančové šťávy | Šťáva z pomeranče | 45 ml |
nastrouhaná kůra z 1 pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
3 kapky 3 kapky pomerančového oleje (nemusí být) | Aroma pomerančové | |
2 2 velké lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
10 g 10 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1,5-2 dcl 1,5-2 dcl svařeného vína (slazeného) | Víno bílé suché | 175 ml |
3 plátky 3 plátky želatiny (Dr. Oetker) | Želatina vepřová |