Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Skořicové suky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie23 955 kJ /
5 726 kcal
Bílkoviny114,24 g
– z toho živočišné bílkoviny36,57 g
– z toho rostlinné bílkoviny77,68 g
Tuky198,17 g
– nasycené113,30 g
– nenasycené73,18 g
–– mononenasycené61,41 g
–– polynenasycené11,78 g
––– omega 31,03 g
Vláknina29,25 g
Cholesterol 1,28 g
Sodík 487 mg
Sůl0,91 g
Sacharidy856,64 g
– cukry351,64 g
––– laktóza14,69 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300-350 g 300-350 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 325 g
300-350 g 300-350 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 325 g
1 balíček 1 balíček sušeného droždí (7 g) Droždí sušené 8 g
240 ml 240 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 240 ml
75 g 75 g másla Máslo kravské 75 g
66 g 66 g cukru krupice Cukr bílý 66 g
špetka špetka soli Sůl mořská
3 3 větší vejce Vejce slepičí 210 g
100 g 100 g třtinového cukru Cukr třtinový 100 g
80 g 80 g cukr moučka Cukr bílý 80 g
1 balíček 1 balíček skořicového cukru Cukr skořicový 20 g
45 g 45 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 45 g
2 lžíce 2 lžíce skořice Skořice ceylonská 30 g
113 g 113 g másla Máslo kravské 113 g
smetana (nebo mléko) Smetana kravská sladká 12%
50 g 50 g cukr moučka Cukr bílý 50 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce smetany nebo mléka Smetana kravská sladká 12% 37.5 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.