Nutriční hodnoty (Celozrnná buchta do srnčího hřbetu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 3 188 kJ / 762 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,32 g |
Tuky | 16,68 g |
– nasycené | 4,05 g |
– nenasycené | 7,95 g |
–– mononenasycené | 5,78 g |
–– polynenasycené | 2,17 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 7,10 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 226 mg |
Sůl | 0,58 g |
Sacharidy | 122,75 g |
– cukry | 64,35 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
5 dkg 5 dkg hnědého cukru | Cukr třtinový | 50 g |
8 dkg 8 dkg celozrnné grahamové mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 80 g |
1 1 jablíčko | Jablko čerstvé | 150 g |
skořice | Skořice ceylonská | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 2 g |