Nutriční hodnoty (Celozrnná buchta do srnčího hřbetu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
| Energie | 3 188 kJ / 762 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,32 g |
| Tuky | 16,68 g |
| – nasycené | 4,05 g |
| – nenasycené | 7,95 g |
| –– mononenasycené | 5,78 g |
| –– polynenasycené | 2,17 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 7,10 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 226 mg |
| Sůl | 0,58 g |
| Sacharidy | 122,75 g |
| – cukry | 64,35 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 5 dkg 5 dkg hnědého cukru | Cukr třtinový | 50 g |
| 8 dkg 8 dkg celozrnné grahamové mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 80 g |
| 1 1 jablíčko | Jablko čerstvé | 150 g |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 2 g |