Nutriční hodnoty (Dort Bárt krémový)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 34 460 kJ / 8 236 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 92,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 55,22 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 37,75 g |
| Tuky | 611,74 g |
| – nasycené | 293,48 g |
| – nenasycené | 296,70 g |
| –– mononenasycené | 241,20 g |
| –– polynenasycené | 55,50 g |
| ––– omega 3 | 14,21 g |
| Vláknina | 18,50 g |
| Cholesterol | 2,34 g |
| Sodík | 736 mg |
| Sůl | 2,30 g |
| Sacharidy | 580,40 g |
| – cukry | 382,00 g |
| ––– laktóza | 28,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 240 g 240 g moučkového cukru | Cukr bílý | 240 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml |
| 100 ml 100 ml vroucí vody | Voda | 100 ml |
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
| šlehačka | Šlehačka 35% | |
| ztužovač | Ztužovač šlehačky | |
| broskve | Dužina broskve čerstvá | |
| banán | Banán čerstvý | |
| jahody | Jahody čerstvé | |
| mandarinky | Mandarinka čerstvá | |
| 500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 2 2 pudinky | Puding v prášku | |
| 500 g 500 g másla | Máslo kravské | 500 g |
| gelové potravinářské barvy | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | |
| potahová hmota | Fondán | |
| cukrářské zdobení | Cukrářské zdobení |