Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborovo-ančovičková pomázánka s vejci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 168 kJ /
757 kcal
Bílkoviny64,23 g
– z toho živočišné bílkoviny62,23 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,00 g
Tuky42,66 g
– nasycené14,81 g
– nenasycené17,53 g
–– mononenasycené14,46 g
–– polynenasycené3,07 g
––– omega 30,18 g
Vláknina2,20 g
Cholesterol 1,08 g
Sodík 504 mg
Sůl1,04 g
Sacharidy28,01 g
– cukry10,01 g
––– laktóza9,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 větší uvařené brambory Brambor zimní 100 g
4 4 vejce - uvařená natvrdo Vejce slepičí 280 g
1 krabička 1 krabička ančoviček nebo 1 a 1/2 PL sardelové pasty Ančovičky v oleji
1/2 1/2 polévkové lžíce hořčice - kremžské nebo dijonské Hořčice plnotučná
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 vanička 1 vanička měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
1 1 větší sladkokyselá okurka nebo nasekané malé kapary Okurka polní zavařená
špetka špetka kari koření Kari
1 1 polévková lžíce změklého másla Máslo kravské 1 g
1 1 malá krabička majolky nebo 1 malý jogurt ochucený solí a pepřem Majonéza
petrželka Petržel nať čerstvá
rajčátka cherry Rajčata cherry
ředkvičky na ozdobu Ředkvička čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.