Nutriční hodnoty (Buchty dva krát dvojitá náplň)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 21 531 kJ / 5 146 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 130,29 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 45,73 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 84,56 g |
| Tuky | 154,16 g |
| – nasycené | 92,60 g |
| – nenasycené | 54,02 g |
| –– mononenasycené | 46,69 g |
| –– polynenasycené | 7,33 g |
| ––– omega 3 | 0,55 g |
| Vláknina | 26,55 g |
| Cholesterol | 697 mg |
| Sodík | 325 mg |
| Sůl | 0,66 g |
| Sacharidy | 796,10 g |
| – cukry | 214,05 g |
| ––– laktóza | 22,45 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 800 g |
| 100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 30 g 30 g kvasnic | Droždí pekařské lisované | 30 g |
| 150 g 150 g másla (hery) | Máslo kravské | 150 g |
| 250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej na vymazání plechu | Olej řepkový | |
| 250 g 250 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 1 pl 1 pl vanilkového pudingu | Puding v prášku | 15 g |
| 3 pl 3 pl moučkového cukru | Cukr bílý | 75 g |
| (oloupané a na kostičky kostičky nakrájené) jablko | Jablko čerstvé | |
| povidla | Povidla | |
| mletá skořice | Skořice ceylonská mletá | |
| (oloupané a na kostičky kostičky nakrájené) jablko | Jablko čerstvé |