Nutriční hodnoty (Buchty dva krát dvojitá náplň)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 531 kJ / 5 146 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 130,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,73 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 84,56 g |
Tuky | 154,16 g |
– nasycené | 92,60 g |
– nenasycené | 54,02 g |
–– mononenasycené | 46,69 g |
–– polynenasycené | 7,33 g |
––– omega 3 | 0,55 g |
Vláknina | 26,55 g |
Cholesterol | 697 mg |
Sodík | 325 mg |
Sůl | 0,66 g |
Sacharidy | 796,10 g |
– cukry | 214,05 g |
––– laktóza | 22,45 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 800 g |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
30 g 30 g kvasnic | Droždí pekařské lisované | 30 g |
150 g 150 g másla (hery) | Máslo kravské | 150 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
olej na vymazání plechu | Olej řepkový | |
250 g 250 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
1 pl 1 pl vanilkového pudingu | Puding v prášku | 15 g |
3 pl 3 pl moučkového cukru | Cukr bílý | 75 g |
(oloupané a na kostičky kostičky nakrájené) jablko | Jablko čerstvé | |
povidla | Povidla | |
mletá skořice | Skořice ceylonská mletá | |
(oloupané a na kostičky kostičky nakrájené) jablko | Jablko čerstvé |