Nutriční hodnoty (Grilované vepřové maso na pepři v omeletách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 195 kJ / 764 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 35,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 35,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
| Tuky | 63,14 g |
| – nasycené | 28,50 g |
| – nenasycené | 25,28 g |
| –– mononenasycené | 21,62 g |
| –– polynenasycené | 3,66 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 0,20 g |
| Cholesterol | 1,14 g |
| Sodík | 678 mg |
| Sůl | 1,54 g |
| Sacharidy | 13,12 g |
| – cukry | 7,32 g |
| ––– laktóza | 0,32 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vepřové řízky z kýty | Vepřová kýta | |
| 40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g |
| 2 lžíce 2 lžíce kvalitního kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| olej | Olej řepkový | |
| pepř celý | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |