Nutriční hodnoty (Segedín hoďtotam)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 10 808 kJ / 2 583 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 115,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 108,46 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,76 g |
| Tuky | 221,64 g |
| – nasycené | 103,11 g |
| – nenasycené | 110,70 g |
| –– mononenasycené | 93,45 g |
| –– polynenasycené | 17,25 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 16,25 g |
| Cholesterol | 492 mg |
| Sodík | 6,20 g |
| Sůl | 15,41 g |
| Sacharidy | 26,16 g |
| – cukry | 20,44 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| 200 g 200 g slaniny (či špeku) | Špek | 200 g |
| 500 g 500 g vepřového plecka | Vepřová plec | 500 g |
| 300 g 300 g bílého kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 300 g |
| 1 kostka 1 kostka bujonu | Bujón hovězí | 10 g |
| 1 litr 1 litr horké vody | Voda | 1000 ml |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| hladká mouka na zahuštění | Mouka pšeničná hladká |