Nutriční hodnoty (Marmeláda/chutney ze zelených rajčat)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 9 350 kJ / 2 235 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,87 g |
Tuky | 3,97 g |
– nasycené | 0,75 g |
– nenasycené | 2,56 g |
–– mononenasycené | 0,65 g |
–– polynenasycené | 1,90 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 8,07 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12,05 g |
Sůl | 30,00 g |
Sacharidy | 542,84 g |
– cukry | 490,95 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 hrnky 3 hrnky zelených rajčat (nakrájených na cca 3x3 cm) | Rajče červené čerstvé | |
2 lžíce 2 lžíce soli | Sůl mořská | 30 g |
1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
1 lžička 1 lžička citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | 5 g |
2 hrnky 2 hrnky třtinového cukru (nebo1,5 hrnku bílého cukru) | Cukr třtinový | 500 g |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
1 lžička 1 lžička muškátového oříšku | Muškátový oříšek | 5 g |
1 lžička 1 lžička zázvoru | Zázvor sušený | 7 g |
1/4 lžičky 1/4 lžičky tlučeného hřebíčku | Hřebíček | 1.25 g |
4 lžíce 4 lžíce balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 80 ml |