Nutriční hodnoty (Kuřecí vývarek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 747 kJ / 178 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,85 g |
| Tuky | 1,77 g |
| – nasycené | 0,46 g |
| – nenasycené | 1,24 g |
| –– mononenasycené | 0,34 g |
| –– polynenasycené | 0,90 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 26,48 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 567 mg |
| Sůl | 1,23 g |
| Sacharidy | 18,54 g |
| – cukry | 10,02 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| kuřecí skelet a odřezky z 1 kuřete | Droby kuřecí směs | |
| 2 l 2 l vody | Voda | 2000 ml |
| 1 1 menší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
| 1 1 velký řapík celeru | Celer bulva čerstvá | 540 g |
| celerová nať | Petržel nať čerstvá | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| celý černý pepř | Pepř černý | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
| čerstvá saturejka | Saturejka sušená | |
| čerstvý estragon nebo rozmarýn | Estragon sušený | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| hrášek | Hrášek zelený | |
| 1/2 1/2 mrkve | Mrkev čerstvá | 25 g |
| nudle nebo těstovinová rýže | Těstoviny pšeničné | |
| obrané maso | Vepřová kýta | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |