Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí vývarek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie747 kJ /
178 kcal
Bílkoviny8,85 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,85 g
Tuky1,77 g
– nasycené0,46 g
– nenasycené1,24 g
–– mononenasycené0,34 g
–– polynenasycené0,90 g
––– omega 30,00 g
Vláknina26,48 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 567 mg
Sůl1,23 g
Sacharidy18,54 g
– cukry10,02 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
kuřecí skelet a odřezky z 1 kuřete Droby kuřecí směs
2 l 2 l vody Voda 2000 ml
1 1 menší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
1 1 velký řapík celeru Celer bulva čerstvá 540 g
celerová nať Petržel nať čerstvá
cibule Cibule čerstvá
sůl Sůl mořská
celý černý pepř Pepř černý
bobkový list Bobkový list sušený
čerstvý tymián Tymián čerstvý
čerstvá saturejka Saturejka sušená
čerstvý estragon nebo rozmarýn Estragon sušený
petrželka Petržel nať čerstvá
hrášek Hrášek zelený
1/2 1/2 mrkve Mrkev čerstvá 25 g
nudle nebo těstovinová rýže Těstoviny pšeničné
obrané maso Vepřová kýta
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.