Nutriční hodnoty (Kuřecí vývarek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 747 kJ / 178 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,85 g |
Tuky | 1,77 g |
– nasycené | 0,46 g |
– nenasycené | 1,24 g |
–– mononenasycené | 0,34 g |
–– polynenasycené | 0,90 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 26,48 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 567 mg |
Sůl | 1,23 g |
Sacharidy | 18,54 g |
– cukry | 10,02 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
kuřecí skelet a odřezky z 1 kuřete | Droby kuřecí směs | |
2 l 2 l vody | Voda | 2000 ml |
1 1 menší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
1 1 velký řapík celeru | Celer bulva čerstvá | 540 g |
celerová nať | Petržel nať čerstvá | |
cibule | Cibule čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
celý černý pepř | Pepř černý | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
čerstvá saturejka | Saturejka sušená | |
čerstvý estragon nebo rozmarýn | Estragon sušený | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
hrášek | Hrášek zelený | |
1/2 1/2 mrkve | Mrkev čerstvá | 25 g |
nudle nebo těstovinová rýže | Těstoviny pšeničné | |
obrané maso | Vepřová kýta | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |