Nutriční hodnoty (Dýňovo-citrusový kompot)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 41 409 kJ / 9 897 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 57,52 g |
| Tuky | 11,44 g |
| – nasycené | 5,14 g |
| – nenasycené | 2,25 g |
| –– mononenasycené | 1,54 g |
| –– polynenasycené | 0,72 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 158,28 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 84 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 2 321,96 g |
| – cukry | 2 105,04 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 kg 5 kg očištěné dýně | Dýně čerstvá | 5000 g |
| 2 l 2 l vody | Voda | 2000 ml |
| 2 kg 2 kg cukru | Cukr bílý | 2000 g |
| 2 2 citrony | Citrón čerstvý | 180 g |
| 2 2 pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
| 2 svitky 2 svitky skořice | Skořice ceylonská | |
| 10 10 hřebíčků | Hřebíček | |
| 2 l 2 l studené vody | Voda | 2000 ml |
| 50 g 50 g kyseliny citronové | E330 - Kyselina citronová |