Nutriční hodnoty (Dýňovocitrusový kompot)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 41 409 kJ / 9 897 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 57,52 g |
Tuky | 11,44 g |
– nasycené | 5,14 g |
– nenasycené | 2,25 g |
–– mononenasycené | 1,54 g |
–– polynenasycené | 0,72 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 158,28 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 84 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2 321,96 g |
– cukry | 2 105,04 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 kg 5 kg očištěné dýně | Dýně čerstvá | 5000 g |
2 l 2 l vody | Voda | 2000 ml |
2 kg 2 kg cukru | Cukr bílý | 2000 g |
2 2 citrony | Citrón čerstvý | 180 g |
2 2 pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
2 svitky 2 svitky skořice | Skořice ceylonská | |
10 10 hřebíčků | Hřebíček | |
2 l 2 l studené vody | Voda | 2000 ml |
50 g 50 g kyseliny citronové | E330 - Kyselina citronová |