Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňovocitrusový kompot)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie41 409 kJ /
9 897 kcal
Bílkoviny57,52 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny57,52 g
Tuky11,44 g
– nasycené5,14 g
– nenasycené2,25 g
–– mononenasycené1,54 g
–– polynenasycené0,72 g
––– omega 30,07 g
Vláknina158,28 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 84 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy2 321,96 g
– cukry2 105,04 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 kg 5 kg očištěné dýně Dýně čerstvá 5000 g
2 l 2 l vody Voda 2000 ml
2 kg 2 kg cukru Cukr bílý 2000 g
2 2 citrony Citrón čerstvý 180 g
2 2 pomeranče Pomeranč čerstvý
2 svitky 2 svitky skořice Skořice ceylonská
10 10 hřebíčků Hřebíček
2 l 2 l studené vody Voda 2000 ml
50 g 50 g kyseliny citronové E330 - Kyselina citronová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.