Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Teleci jatra s dusenou cibuli)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 237 kJ /
1 730 kcal
Bílkoviny130,11 g
– z toho živočišné bílkoviny128,15 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,96 g
Tuky119,74 g
– nasycené48,05 g
– nenasycené62,97 g
–– mononenasycené54,26 g
–– polynenasycené8,72 g
––– omega 30,43 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 2,20 g
Sodík 396 mg
Sůl0,96 g
Sacharidy31,09 g
– cukry8,80 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g telecí játra (mohou být i vepřové) Játra telecí 600 g
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje Olej olivový 44 ml
trochu trochu octu (neni podmínkou) Ocet lihový
petrželka Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.