Nutriční hodnoty (Teleci jatra s dusenou cibuli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 237 kJ / 1 730 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 130,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 128,15 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 119,74 g |
– nasycené | 48,05 g |
– nenasycené | 62,97 g |
–– mononenasycené | 54,26 g |
–– polynenasycené | 8,72 g |
––– omega 3 | 0,43 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 2,20 g |
Sodík | 396 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 31,09 g |
– cukry | 8,80 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g telecí játra (mohou být i vepřové) | Játra telecí | 600 g |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
trochu trochu octu (neni podmínkou) | Ocet lihový | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |