Nutriční hodnoty (Teleci jatra s dusenou cibuli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 237 kJ / 1 730 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 130,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 128,15 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
| Tuky | 119,74 g |
| – nasycené | 48,05 g |
| – nenasycené | 62,97 g |
| –– mononenasycené | 54,26 g |
| –– polynenasycené | 8,72 g |
| ––– omega 3 | 0,43 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 2,20 g |
| Sodík | 396 mg |
| Sůl | 0,96 g |
| Sacharidy | 31,09 g |
| – cukry | 8,80 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g telecí játra (mohou být i vepřové) | Játra telecí | 600 g |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
| trochu trochu octu (neni podmínkou) | Ocet lihový | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |