Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová plec na zelenině a houbách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie10 548 kJ /
2 521 kcal
Bílkoviny113,66 g
– z toho živočišné bílkoviny110,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,96 g
Tuky215,04 g
– nasycené117,05 g
– nenasycené89,00 g
–– mononenasycené78,73 g
–– polynenasycené10,28 g
––– omega 30,75 g
Vláknina12,30 g
Cholesterol 740 mg
Sodík 2,04 g
Sůl4,95 g
Sacharidy29,00 g
– cukry22,70 g
––– laktóza10,30 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové plece v celku Vepřová plec 500 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 2 střední mrkve Mrkev čerstvá 100 g
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
2 hrsti 2 hrsti sušených hub Houby sušené směs
1 kelímek 1 kelímek smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 250 ml
50 g 50 g bylinkového másla Máslo bylinkové 50 g
4 kuličky 4 kuličky celého pepře Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.