Nutriční hodnoty (Jablečný tvarožník)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 805 kJ / 4 734 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 118,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 99,45 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,00 g |
| Tuky | 188,77 g |
| – nasycené | 104,03 g |
| – nenasycené | 68,28 g |
| –– mononenasycené | 59,28 g |
| –– polynenasycené | 9,00 g |
| ––– omega 3 | 0,96 g |
| Vláknina | 30,50 g |
| Cholesterol | 1,76 g |
| Sodík | 797 mg |
| Sůl | 1,93 g |
| Sacharidy | 625,00 g |
| – cukry | 503,53 g |
| ––– laktóza | 19,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 150 g 150 g cukru moučky | Cukr bílý | 150 g |
| 150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
| 1/2 balíčku 1/2 balíčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 3 lžíce 3 lžíce vody | Voda | 54 ml |
| 1 kg 1 kg očištěných jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
| 2 balíčky 2 balíčky vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 40 g |
| 500 g 500 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
| 200 g 200 g cukru moučky | Cukr bílý | 200 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
| smetanu ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
| skořici | Skořice ceylonská |