Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Berušky cukroví)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie25 661 kJ /
6 133 kcal
Bílkoviny54,91 g
– z toho živočišné bílkoviny19,26 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,65 g
Tuky407,61 g
– nasycené250,08 g
– nenasycené142,00 g
–– mononenasycené127,62 g
–– polynenasycené14,38 g
––– omega 31,76 g
Vláknina9,30 g
Cholesterol 1,86 g
Sodík 139 mg
Sůl0,28 g
Sacharidy556,62 g
– cukry341,43 g
––– laktóza3,68 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
310 g 310 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 310 g
210 g 210 g másla (nebo jiného tuku na pečení) Máslo kravské 210 g
100 g 100 g cukru moučka Cukr bílý 100 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
1 1 lžička citronové kůry
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
100 g 100 g cukru moučka Cukr bílý 100 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžička 1 lžička mandlové tresti (nebo vanilkové) Aroma mandlové 5 ml
120 g 120 g cukru moučka Cukr bílý 120 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 22.5 ml
1 lžíce 1 lžíce horké vody Voda 18 ml
trochu trochu červeného potravinářského barviva E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )
hořká čokoládová poleva v sáčku sáčku Čokoládová poleva

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.