Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špízy z vepřových palců v rozmarýnové marinádě a s brusinkovým dipem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 358 kJ /
1 998 kcal
Bílkoviny89,45 g
– z toho živočišné bílkoviny80,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,45 g
Tuky126,50 g
– nasycené27,22 g
– nenasycené95,26 g
–– mononenasycené47,14 g
–– polynenasycené48,12 g
––– omega 30,39 g
Vláknina25,13 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 4,05 g
Sůl10,00 g
Sacharidy103,30 g
– cukry77,24 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vepřové palce (800 g) Vepřová panenka
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
200 g 200 g žampionů Žampion čerstvý 200 g
200 g 200 g pršutu Pršut 200 g
olej Olej řepkový
2 větvičky 2 větvičky rozmarýnu Rozmarýn sušený
100 ml 100 ml sezamového oleje (nebo olivového) Olej sezamový 100 ml
1 lžička 1 lžička celého zeleného pepře Pepř zelený 5 g
1 lžička 1 lžička hrubozrnné soli s kouřovou vůní Sůl mořská
200 g 200 g čerstvých brusinek Brusinky zavařené 200 g
2 lžíce 2 lžíce třtinového cukru Cukr třtinový 24 g
4 lžíce 4 lžíce červeného vína Víno červené suché 60 ml
šťáva z 1/2 šťáva z 1/2 limetky Limetka čerstvá 40 g
2 lžičky 2 lžičky brusinkového kompotu Brusinky zavařené
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžička 1 lžička solamylu Bramborový škrob 5 g
trocha trocha vody Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.