Nutriční hodnoty (Vepřové ocásky s bramborovým knedlíkem a zelím na cibulovém pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 574 kJ / 137 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,92 g |
Tuky | 0,67 g |
– nasycené | 0,22 g |
– nenasycené | 0,22 g |
–– mononenasycené | 0,11 g |
–– polynenasycené | 0,11 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 22 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 25,20 g |
– cukry | 16,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
vepřové ocásky | Vepřový ocásek | |
česnek | Česnek čerstvý | |
4 4 cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
1 1 pivo | Pivo světlé 10ᵒ | |
klasický bramborový knedlík | Knedlík bramborový | |
klasické sladkokyselé zelí dle chuti | Zelí bílé čerstvé |