Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koprová omáčka s jogurtem a hovězím masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 650 kJ /
1 111 kcal
Bílkoviny147,34 g
– z toho živočišné bílkoviny142,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,04 g
Tuky30,92 g
– nasycené17,53 g
– nenasycené11,19 g
–– mononenasycené7,51 g
–– polynenasycené3,68 g
––– omega 30,50 g
Vláknina9,19 g
Cholesterol 311 mg
Sodík 528 mg
Sůl0,97 g
Sacharidy58,67 g
– cukry32,75 g
––– laktóza22,47 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg hovězího masa (kližka) Hovězí kýta 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
1 kousek 1 kousek řapíkatého celeru i s listy Celer řapíkatý
1 hrst 1 hrst hladkolisté petrželky Petržel nať čerstvá
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
5 kuliček 5 kuliček pepře Pepř černý
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
sůl Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 l 1 l hovězího vývaru Vývar hovězí 1000 ml
400 ml 400 ml bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 400 ml
100 ml 100 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
1 1 vrchovatá lžíce třtinového cukru Cukr třtinový
olivový olej Olej olivový
kousek kousek másla Máslo kravské
svazek svazek čerstvého kopru Kopr nať čerstvý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.