Nutriční hodnoty (Koprová omáčka s jogurtem a hovězím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 650 kJ / 1 111 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 147,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 142,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,04 g |
Tuky | 30,92 g |
– nasycené | 17,53 g |
– nenasycené | 11,19 g |
–– mononenasycené | 7,51 g |
–– polynenasycené | 3,68 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 9,19 g |
Cholesterol | 311 mg |
Sodík | 528 mg |
Sůl | 0,97 g |
Sacharidy | 58,67 g |
– cukry | 32,75 g |
––– laktóza | 22,47 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg hovězího masa (kližka) | Hovězí kýta | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
1 kousek 1 kousek řapíkatého celeru i s listy | Celer řapíkatý | |
1 hrst 1 hrst hladkolisté petrželky | Petržel nať čerstvá | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý | |
3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
sůl | Sůl mořská | |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1 l 1 l hovězího vývaru | Vývar hovězí | 1000 ml |
400 ml 400 ml bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 400 ml |
100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
1 1 vrchovatá lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | |
olivový olej | Olej olivový | |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
svazek svazek čerstvého kopru | Kopr nať čerstvý | |
sůl | Sůl mořská |