Nutriční hodnoty (Pstruh ve slanině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 759 kJ / 1 615 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 14,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,90 g |
| Tuky | 162,64 g |
| – nasycené | 90,95 g |
| – nenasycené | 67,47 g |
| –– mononenasycené | 59,22 g |
| –– polynenasycené | 8,26 g |
| ––– omega 3 | 0,62 g |
| Vláknina | 6,50 g |
| Cholesterol | 291 mg |
| Sodík | 1,82 g |
| Sůl | 4,43 g |
| Sacharidy | 18,35 g |
| – cukry | 4,87 g |
| ––– laktóza | 1,97 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 pstruzi | Pstruh | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 1 citron - šťáva | Citrón čerstvý | 90 g |
| 4 lžičky 4 lžičky kopru | Kopr nať čerstvý | 20 g |
| 100 g 100 g lučiny | Lučina 70% t.v s. | 100 g |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| bujón nebo vývar | Bujón hovězí |