Nutriční hodnoty (Cop s kandovaným ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 818 kJ / 2 825 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,16 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 54,50 g |
Tuky | 80,95 g |
– nasycené | 21,37 g |
– nenasycené | 53,51 g |
–– mononenasycené | 35,99 g |
–– polynenasycené | 17,52 g |
––– omega 3 | 1,07 g |
Vláknina | 17,40 g |
Cholesterol | 438 mg |
Sodík | 241 mg |
Sůl | 0,57 g |
Sacharidy | 446,69 g |
– cukry | 90,40 g |
––– laktóza | 9,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
50 dkg 50 dkg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
7 dkg 7 dkg cukru krupice | Cukr bílý | 70 g |
3 dkg 3 dkg kvasnic | Droždí pekařské lisované | 30 g |
2 dl 2 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
10 dkg 10 dkg hery | Margarín | 100 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
kandované ovoce jako náplň | Citron kandovaný |