Nutriční hodnoty (Drobenkové řezy s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 36 700 kJ / 8 772 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 88,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,15 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 85,77 g |
| Tuky | 381,80 g |
| – nasycené | 241,71 g |
| – nenasycené | 132,11 g |
| –– mononenasycené | 117,98 g |
| –– polynenasycené | 14,13 g |
| ––– omega 3 | 1,71 g |
| Vláknina | 59,50 g |
| Cholesterol | 1,15 g |
| Sodík | 77 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 1 215,23 g |
| – cukry | 602,17 g |
| ––– laktóza | 3,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 450 g 450 g másla | Máslo kravské | 450 g |
| 800 g 800 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 800 g |
| 2 2 kypřicí prášky do perníku | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů | |
| 400 g 400 g cukru krupice | Cukr bílý | 400 g |
| 9 9 menších jablek | Jablko čerstvé | 1350 g |
| 400 ml 400 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 400 ml |
| 300 g 300 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 300 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
| 1 1 vanilkový pudinkový prášek | Puding v prášku | 40 g |
| 2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový |