Nutriční hodnoty (Krkovička plněná špekovým zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 749 kJ / 4 003 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 202,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 166,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 36,26 g |
Tuky | 268,72 g |
– nasycené | 105,43 g |
– nenasycené | 135,77 g |
–– mononenasycené | 110,34 g |
–– polynenasycené | 25,42 g |
––– omega 3 | 1,63 g |
Vláknina | 51,20 g |
Cholesterol | 524 mg |
Sodík | 4,43 g |
Sůl | 10,15 g |
Sacharidy | 156,20 g |
– cukry | 95,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g krkovičky | Vepřová krkovice | 800 g |
200 g 200 g špeku nebo prorostlé slaniny | Špek | 200 g |
1/2 hlávky 1/2 hlávky bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 1500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 brambora | Brambor zimní | 50 g |
250 ml 250 ml 10° piva | Pivo světlé 10ᵒ | 250 ml |
2 lžičky 2 lžičky celých hořčičných semínek | Hořčice žlutá semena | 10 g |
2 lžičky 2 lžičky drcených hořčičných semínek | Hořčice žlutá semena | 10 g |
1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
ocet | Ocet lihový | |
olej | Olej řepkový | |
sklenička sklenička malých cibulek ve sladkokyselém nálevu | Cibule sterilovaná | |
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce polotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 15 g |
horký vývar nebo voda | Vývar hovězí | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |