Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kruta s kastanovou nadivkou a kapustove brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie37 335 kJ /
8 923 kcal
Bílkoviny848,15 g
– z toho živočišné bílkoviny821,82 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,33 g
Tuky506,62 g
– nasycené173,49 g
– nenasycené303,39 g
–– mononenasycené163,51 g
–– polynenasycené139,88 g
––– omega 34,79 g
Vláknina38,60 g
Cholesterol 3,54 g
Sodík 3,95 g
Sůl9,48 g
Sacharidy223,47 g
– cukry44,73 g
––– laktóza8,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3,6 kg 3,6 kg krůty Krůta stehno s kůží 3599.9999046325684 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
100 g 100 g jater kuřecích nebo vepřových Játra kuřecí 100 g
250 g 250 g kaštanů Kaštan jedlý neloupaný 250 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
500 g 500 g mletého masa Vepřový ořez 500 g
na dochucení sůl Sůl mořská
muškátový květ Muškát květ sušený
mandle Mandle neloupané
strouhanka Strouhanka pšeničná
600 g 600 g brambor jinak dle strávníků Brambor zimní 600 g
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
200 ml 200 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
250 g 250 g kapusty Kapusta hlávková čerstvá 250 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.