Nutriční hodnoty (Kruta s kastanovou nadivkou a kapustove brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 37 335 kJ / 8 923 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 848,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 821,82 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,33 g |
Tuky | 506,62 g |
– nasycené | 173,49 g |
– nenasycené | 303,39 g |
–– mononenasycené | 163,51 g |
–– polynenasycené | 139,88 g |
––– omega 3 | 4,79 g |
Vláknina | 38,60 g |
Cholesterol | 3,54 g |
Sodík | 3,95 g |
Sůl | 9,48 g |
Sacharidy | 223,47 g |
– cukry | 44,73 g |
––– laktóza | 8,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3,6 kg 3,6 kg krůty | Krůta stehno s kůží | 3599.9999046325684 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
100 g 100 g jater kuřecích nebo vepřových | Játra kuřecí | 100 g |
250 g 250 g kaštanů | Kaštan jedlý neloupaný | 250 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
na dochucení sůl | Sůl mořská | |
muškátový květ | Muškát květ sušený | |
mandle | Mandle neloupané | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
600 g 600 g brambor jinak dle strávníků | Brambor zimní | 600 g |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
200 ml 200 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
250 g 250 g kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 250 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |