Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Marinované a pak pečené vepřové koleno)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 036 kJ /
248 kcal
Bílkoviny5,38 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,38 g
Tuky0,50 g
– nasycené0,20 g
– nenasycené0,20 g
–– mononenasycené0,06 g
–– polynenasycené0,14 g
––– omega 30,00 g
Vláknina14,28 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 29 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy37,20 g
– cukry21,24 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vepřové koleno Vepřové koleno bez kosti
6 stroužků 6 stroužků oloupaného česneku + 6 stroužků neoloupaného CS česneku Česnek čerstvý 42 g
2 2 cibule nakrájené nahrubo Cibule čerstvá 140 g
300 ml 300 ml světlého 10° piva (byl Kozlík) Pivo světlé 10ᵒ 300 ml
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
grilovací koření (česnekové koření od Vitany) Grilovací koření

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.