Nutriční hodnoty (Marinované a pak pečené vepřové koleno)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 036 kJ / 248 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,38 g |
| Tuky | 0,50 g |
| – nasycené | 0,20 g |
| – nenasycené | 0,20 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,14 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 14,28 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 29 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 37,20 g |
| – cukry | 21,24 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 vepřové koleno | Vepřové koleno bez kosti | |
| 6 stroužků 6 stroužků oloupaného česneku + 6 stroužků neoloupaného CS česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| 2 2 cibule nakrájené nahrubo | Cibule čerstvá | 140 g |
| 300 ml 300 ml světlého 10° piva (byl Kozlík) | Pivo světlé 10ᵒ | 300 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| grilovací koření (česnekové koření od Vitany) | Grilovací koření |