Nutriční hodnoty (Marinované a pak pečené vepřové koleno)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 036 kJ / 248 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,38 g |
Tuky | 0,50 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 0,20 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,14 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 14,28 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 37,20 g |
– cukry | 21,24 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vepřové koleno | Vepřové koleno bez kosti | |
6 stroužků 6 stroužků oloupaného česneku + 6 stroužků neoloupaného CS česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
2 2 cibule nakrájené nahrubo | Cibule čerstvá | 140 g |
300 ml 300 ml světlého 10° piva (byl Kozlík) | Pivo světlé 10ᵒ | 300 ml |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
grilovací koření (česnekové koření od Vitany) | Grilovací koření |