Dobré utopence

Studená kuchyně Doba přípravy: 30 minut 2 názory

Žádná fotografie není k dispozici
Buďte první a přidejte fotografii

Studená kuchyně Doba přípravy: 30 minut 2 názory

Suroviny 8 porcí

2 kg buřtů
650 g cibule
1 l vody
675 ml octa
špetka soli
2 lžíce cukru
16 kuliček nového koření
16 kuliček černého pepře
hořčičné semínko
bobkové listy

Postup přípravy receptu

  1. Vodu s octem, cukrem, feferonkami a kořením povaříme cca 10 minut, necháme vychladnout.

  2. Cibuli a špekáčky dle zvyklostí rozkrájíme a vložíme střídavě do sklenice (cibule, špekáčky .... ) a zalijeme lákem.

  3. Necháme odležet 7-14 dní.

Alternativy k tomuto receptu

Komentáře k receptu Dobré utopence