Nutriční hodnoty (Kanapky podle paní Gáborové)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 30
| Energie | 9 385 kJ / 2 243 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 97,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 96,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,01 g |
| Tuky | 195,18 g |
| – nasycené | 122,70 g |
| – nenasycené | 67,81 g |
| –– mononenasycené | 60,85 g |
| –– polynenasycené | 6,96 g |
| ––– omega 3 | 0,70 g |
| Vláknina | 0,65 g |
| Cholesterol | 736 mg |
| Sodík | 3,22 g |
| Sůl | 7,50 g |
| Sacharidy | 24,00 g |
| – cukry | 20,80 g |
| ––– laktóza | 19,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 baget | Bageta pšeničná | |
| 500 g 500 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
| 200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
| 200 g 200 g šunky | Šunka vepřová vařená | 200 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 lžička 1 lžička adžiky | Adžika | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička grilovacího koření | Grilovací koření | 5 g |
| 2 lžičky 2 lžičky mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
| 20 g 20 g vepřového aspiku v prášku | ||
| barevné kapie | Paprika červená čerstvá | |
| olivy | Olivy čerstvé zralé | |
| šunka | Šunka vepřová vařená | |
| sýr | Sýr kravský tvrdý 30% |