Nutriční hodnoty (Bostonské fazole)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 10 316 kJ / 2 466 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 129,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 93,15 g |
| Tuky | 91,25 g |
| – nasycené | 22,23 g |
| – nenasycené | 53,23 g |
| –– mononenasycené | 39,33 g |
| –– polynenasycené | 13,90 g |
| ––– omega 3 | 2,78 g |
| Vláknina | 181,80 g |
| Cholesterol | 115 mg |
| Sodík | 3,26 g |
| Sůl | 7,86 g |
| Sacharidy | 190,80 g |
| – cukry | 49,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g červených fazolí | Fazole červená ledvina | 500 g |
| 250 g 250 g uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | 250 g |
| 3 lžíce 3 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 45 g |
| 4 lžíce 4 lžíce javorového sirupu | Sirup javorový | 60 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 2 g |
| máslo | Máslo kravské |