Nutriční hodnoty (Vepřové srdce s mrkví a hráškem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 444 kJ / 823 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,20 g |
Tuky | 43,20 g |
– nasycené | 26,94 g |
– nenasycené | 15,52 g |
–– mononenasycené | 13,22 g |
–– polynenasycené | 2,30 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 29,30 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 802 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 82,36 g |
– cukry | 55,04 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřového srdce | Srdce vepřové | 600 g |
1 kg 1 kg mrkve | Mrkev čerstvá | 1000 g |
200 g 200 g mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 200 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1 lžička 1 lžička medu | Med nepasterovaný | 18 g |
šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
trocha trocha cukru krystal (podle chuti) | Cukr bílý | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |