Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové srdce s mrkví a hráškem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 444 kJ /
823 kcal
Bílkoviny11,55 g
– z toho živočišné bílkoviny0,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,20 g
Tuky43,20 g
– nasycené26,94 g
– nenasycené15,52 g
–– mononenasycené13,22 g
–– polynenasycené2,30 g
––– omega 30,16 g
Vláknina29,30 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 802 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy82,36 g
– cukry55,04 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřového srdce Srdce vepřové 600 g
1 kg 1 kg mrkve Mrkev čerstvá 1000 g
200 g 200 g mraženého hrášku Hrášek zelený mražený 200 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 lžička 1 lžička medu Med nepasterovaný 18 g
šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
trocha trocha cukru krystal (podle chuti) Cukr bílý
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.