Nutriční hodnoty (Pikantní matjesové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 871 kJ / 447 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,80 g |
| Tuky | 23,00 g |
| – nasycené | 14,45 g |
| – nenasycené | 6,91 g |
| –– mononenasycené | 6,06 g |
| –– polynenasycené | 0,85 g |
| ––– omega 3 | 0,24 g |
| Vláknina | 13,90 g |
| Cholesterol | 72 mg |
| Sodík | 933 mg |
| Sůl | 2,20 g |
| Sacharidy | 47,60 g |
| – cukry | 42,80 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 matjesů | Matjesy v oleji | |
| 10 dkg 10 dkg cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
| 20 dkg 20 dkg sladkokyselých okurek | Okurka polní zavařená | 200 g |
| 1 1 jablko (velké) | Jablko čerstvé | 150 g |
| 200 ml 200 ml kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| lžíci lžíci majolky | Majonéza | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| cukr | Cukr bílý | |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| nakládaný zelený pepř | Pepř zelený sterilovaný |