Nutriční hodnoty (Hrstkový salát s tuňákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 212 kJ / 290 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,20 g |
| Tuky | 22,20 g |
| – nasycené | 3,37 g |
| – nenasycené | 16,28 g |
| –– mononenasycené | 8,46 g |
| –– polynenasycené | 7,82 g |
| ––– omega 3 | 0,21 g |
| Vláknina | 1,35 g |
| Cholesterol | 40 mg |
| Sodík | 240 mg |
| Sůl | 0,64 g |
| Sacharidy | 6,60 g |
| – cukry | 0,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 80 g 80 g tuňáka ve vlastní šťávě | Tuňák ve vlastní šťávě | 80 g |
| 2 hrsti 2 hrsti římského baby salátu | Salát hlávkový čerstvý | |
| 1 hrst 1 hrst okurky (nakrájené na kostičky) | Okurka salátová čerstvá | |
| 1 hrst 1 hrst rajčátek (kostičky lahvových rajčat nebo čtvrky cherry) | Rajče červené čerstvé | |
| 1 hrst 1 hrst kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
| 2 lžíce 2 lžíce piniových oříšků | Piniové ořechy | 30 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |