Nutriční hodnoty (Jablka pod lavinou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 998 kJ / 478 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,79 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,44 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,35 g |
| Tuky | 17,74 g |
| – nasycené | 10,99 g |
| – nenasycené | 6,13 g |
| –– mononenasycené | 5,26 g |
| –– polynenasycené | 0,87 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 10,50 g |
| Cholesterol | 51 mg |
| Sodík | 79 mg |
| Sůl | 0,13 g |
| Sacharidy | 68,74 g |
| – cukry | 64,90 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 jablka (žlutá nebo zelená) | Jablko čerstvé | 300 g |
| 20 g 20 g másla | Máslo kravské | 20 g |
| 20-30 g 20-30 g medu (podle sladkosti jablek) | Med nepasterovaný | 25 g |
| 1 1 banán | Banán čerstvý | 90 g |
| 1 1 bílek | Vaječný bílek | 33 g |
| 1 lžička 1 lžička vanilkové fruktosy | Fruktóza | |
| skořice | Skořice ceylonská |