Nutriční hodnoty (Vepřový ondráš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 133 kJ / 749 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,69 g |
Tuky | 10,82 g |
– nasycené | 3,03 g |
– nenasycené | 4,85 g |
–– mononenasycené | 3,41 g |
–– polynenasycené | 1,44 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 18,35 g |
Cholesterol | 265 mg |
Sodík | 181 mg |
Sůl | 0,31 g |
Sacharidy | 126,85 g |
– cukry | 12,35 g |
––– laktóza | 4,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vepřové řízky z pečeně (nebo krkovice) | Vepřová kýta | |
sůl | Sůl mořská | |
celý čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olej na smažení | Olej řepkový | |
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
100 ml 100 ml horkého mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
3-4 lžíce 3-4 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 35 g |
4-6 stroužků 4-6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
1 lžička 1 lžička majoránky | Majoránka sušená | 7 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |