Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový ondráš)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 133 kJ /
749 kcal
Bílkoviny28,77 g
– z toho živočišné bílkoviny12,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,69 g
Tuky10,82 g
– nasycené3,03 g
– nenasycené4,85 g
–– mononenasycené3,41 g
–– polynenasycené1,44 g
––– omega 30,12 g
Vláknina18,35 g
Cholesterol 265 mg
Sodík 181 mg
Sůl0,31 g
Sacharidy126,85 g
– cukry12,35 g
––– laktóza4,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vepřové řízky z pečeně (nebo krkovice) Vepřová kýta
sůl Sůl mořská
celý čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
olej na smažení Olej řepkový
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
100 ml 100 ml horkého mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
3-4 lžíce 3-4 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 35 g
4-6 stroužků 4-6 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
1 lžička 1 lžička majoránky Majoránka sušená 7 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.