Nutriční hodnoty (Pracny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 23 488 kJ / 5 614 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,96 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 71,60 g |
| Tuky | 341,80 g |
| – nasycené | 161,45 g |
| – nenasycené | 161,10 g |
| –– mononenasycené | 83,55 g |
| –– polynenasycené | 77,55 g |
| ––– omega 3 | 12,44 g |
| Vláknina | 29,55 g |
| Cholesterol | 714 mg |
| Sodík | 21 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 546,09 g |
| – cukry | 273,04 g |
| ––– laktóza | 2,24 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 280 g 280 g másla | Máslo kravské | 280 g |
| 350 g 350 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 350 g |
| 250 g 250 g moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 150 g 150 g mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 150 g |
| 40 g 40 g kakaa | Kakao prášek | 40 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
| 1 špetka 1 špetka hřebíčku (mletého nebo jemně drceného) | Hřebíček | |
| moučkový cukr | Cukr bílý | |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový |