Nutriční hodnoty (Pracny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 23 488 kJ / 5 614 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,96 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 71,60 g |
Tuky | 341,80 g |
– nasycené | 161,45 g |
– nenasycené | 161,10 g |
–– mononenasycené | 83,55 g |
–– polynenasycené | 77,55 g |
––– omega 3 | 12,44 g |
Vláknina | 29,55 g |
Cholesterol | 714 mg |
Sodík | 21 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 546,09 g |
– cukry | 273,04 g |
––– laktóza | 2,24 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
280 g 280 g másla | Máslo kravské | 280 g |
350 g 350 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 350 g |
250 g 250 g moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
150 g 150 g mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 150 g |
40 g 40 g kakaa | Kakao prášek | 40 g |
1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
1 špetka 1 špetka hřebíčku (mletého nebo jemně drceného) | Hřebíček | |
moučkový cukr | Cukr bílý | |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový |